Iltakirkko

ILTAKIRKKO on seurakuntamme jumalanpalvelus ja juhla Jumalan kunniaksi. Iltakirkossa pyrimme antamaan Pyhälle Hengelle yhä enemmän vapautta toimia. Hän hoitaa, parantaa ja eheyttää meitä. Hän kuulee rukouksemme ja ottaa vastaan ylistyksemme ja kiitoksemme. Iltakirkossa tärkeä osuus on Jumalan Sanalla, opetuksella ja hyvällä musiikilla. Jokaisessa iltakirkossa vietämme Pyhää Ehtoollista. Puhujina ovat oma pastorimme Maarit Laamanen, seurakunnan vastuunkantajia sekä vierailevia puhujia. Lapsille järjestämme pyhäkoulua. Jumalanpalveluksen lopussa on kahvi/tee/mehu tarjoilu, jonka aikana tutustumme toisiimme. Iltakirkossa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen esirukoukseen. Iltakirkko järjestetään kuukauden ensimmäinen ja kolmas sunnuntai klo 17.00 Pirkan pirtillä Koivutie 15.