Rukousilta

RUKOUSILTA on toiminut seurakunnassamme jo miltei sen perustamisesta lähtien. Rukousilloissa keskitymme rukoilemaan monenlaisten asioiden puolesta. Aiheina ovat esimerkiksi seurakuntamme asiat, Suomen asiat, koko maailmaa käsittelevät asiat Israelia unohtamatta ja myös henkilökohtaiset rukousaiheet. Meistä on ihanaa, että saamme yhdessä rukoilla, kiittää ja ylistää Jumalaa. Rukoustapoja on yhtä monta kuin on meitäkin – Joku rukoilee ääneen ja toinen hiljaa mielessään. Rukousilloissa voi pyytää myös henkilökohtaista siunausta tai esirukousta vaikkapa sairaudesta parantumiseen. Pyhä Henki toimii keskellämme ja Hänen voimansa vaikuttaa meissä tahtonsa mukaan. Rukousillat järjestetään joka toinen perjantai (parittomilla viikoilla) klo 18.00. Osoitteena on joko Koulutie 3 A 20 Anneli Ryhänen, tai Haapatie 22 B Aulikki Nurminen. Kokoonnumme vuoronperään molemmissa kodeissa. Paikka ilmoitetaan Iltakirkoissa, kotisivuillamme ja tekstiviestissä.