Rukousilta

RUKOUSILTA on toiminut seurakunnassamme jo miltei sen perustamisesta lähtien. Rukousilloissa keskitymme rukoilemaan monenlaisten asioiden puolesta. Aiheina ovat esimerkiksi seurakuntamme asiat, Suomen asiat, koko maailmaa käsittelevät asiat Israelia unohtamatta ja myös henkilökohtaiset rukousaiheet. Meistä on ihanaa, että saamme yhdessä rukoilla, kiittää ja ylistää Jumalaa. Rukoustapoja on yhtä monta kuin on meitäkin – Joku rukoilee ääneen ja toinen hiljaa mielessään. Rukousilloissa voi pyytää myös henkilökohtaista siunausta tai esirukousta vaikkapa sairaudesta parantumiseen. Pyhä Henki toimii keskellämme ja Hänen voimansa vaikuttaa meissä tahtonsa mukaan. Rukousillat järjestetään joka toinen perjantai (parittomilla viikoilla) klo 18.00. Osoitteena on joko Koulutie 3 A 20 Anneli Ryhänen, tai Haapatie 22 B Aulikki Nurminen. Kokoonnumme vuoronperään molemmissa kodeissa. Paikka ilmoitetaan Iltakirkoissa, kotisivuillamme ja tekstiviestissä.

Iltakirkko

ILTAKIRKKO on seurakuntamme jumalanpalvelus ja juhla Jumalan kunniaksi. Iltakirkossa pyrimme antamaan Pyhälle Hengelle yhä enemmän vapautta toimia. Hän hoitaa, parantaa ja eheyttää meitä. Hän kuulee rukouksemme ja ottaa vastaan ylistyksemme ja kiitoksemme. Iltakirkossa tärkeä osuus on Jumalan Sanalla, opetuksella ja hyvällä musiikilla. Jokaisessa iltakirkossa vietämme Pyhää Ehtoollista. Puhujina ovat oma pastorimme Maarit Laamanen, seurakunnan vastuunkantajia sekä vierailevia puhujia. Lapsille järjestämme pyhäkoulua. Jumalanpalveluksen lopussa on kahvi/tee/mehu tarjoilu, jonka aikana tutustumme toisiimme. Iltakirkossa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen esirukoukseen. Iltakirkko järjestetään kuukauden ensimmäinen ja kolmas sunnuntai klo 17.00 Pirkan pirtillä Koivutie 15.

Muskari

Muskari on tarkoitettu lapsille ja lapsiperheille. Jenna-ohjaaja ottaa toiminnassa huomioon eri-ikäiset lapset ja lasten vanhemmat suunnitellessaan illan ohjelmaa. Musisoinnin ja laulun lisäksi muskarissa on aina pieni hetki, jossa puhutaan Taivaan Isän asioista. Muskari on ilmainen ja sinne voi tulla ilmoittautumatta aina silloin, kun se vain itselle sopii. Muskari on Kurikankulman koululla joka toinen maanantai, parittomilla viikoilla klo 18.00-18.45.

Jenna: 050 911 0294

 

Yhteysilta

Yhteysilta on seurakuntamme uusi toimintamuoto. Se on tullut raamattupiirin (ROK) tilalle. Yhteysiltaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat kokea uskovien yhteyttä rennossa ja luotettavassa ilmapiirissä. Illat sisältävät rukousta, Raamatuntekstistä avautuvaa puhetta ja keskustelua. Illassa voi olla myös musiikkia tai yhteislaulua. Toivomme, että tämä olisi meille jokaiselle hengellisen kasvun paikka. Iltojen vetäjinä toimivat seurakunnastamme tutut henkilöt. Yhteysillat ovat joka toinen keskiviikko (parilliset viikot) klo 18.00-19.30 Nuolialan sivukirjaston kerhohuoneessa.