Kotiryhmäillat

Kotiryhmäillat ovat avoimia kaikille. Aloitamme klo 18 tarjoilulla ja klo 18.30 on pastorimme Tom Riskan vuoro. Hän opettaa ja puhuu meille Sanasta. Laulamme ja keskustelemme. Myös rukouksella on hyvin tärkeä osuus illassamme. Iltamme ovat hoitavia, lämpimiä ja siunaavia. Yhdessä opimme tuntemaan paremmin Jumalaa ja hänen tahtoaan elämässämme. Tervetuloa mukaan !

Uutisia

Hei,

Täällä sinun tuttu seurakuntasi, Pirkkalan metodistiseurakunta tiedottaa! Maarit siityi Tampereen metodistiseurakuntaan pastoriksi ja hänen tilalle Herra johdatti meille uuden pastorin, Tom Riskan. Hän on reipas ja innokas Jumalan mies. Olemme nyt uuden tilanteen edessä tämän seurakunnan osalta. Mutta neuvostossa olemme jo tunteneet, että saamme olla johdatuksessa. Joten älä ole huolissasi, vaikka meillä ei ole vielä paljoakaan tilaisuuksia. Niitä alkaa kyllä tulla, kunhan valmistaudumme rukouksella ja Jumalan tahdon kuulemisella, miten hän haluaa seurakuntaansa johdattaa. Tällä hetkellä on hyvä, jos muistat rukoilla seurakuntamme puolesta, sillä rukous on kaiken toiminnan perustus.

Saamme olla luottavaisia, että Taivaallinen Isä johdattaa jokaista lastaan ja rukouksemme on, että seurakuntana saamme kasvaa ja voimistua hänen armostaan, hänen rakkautensa hoidossa ja hänen Henkensä voimassa.Seuraa sivujamme. Voit ottaa meihin yhteyttä : Tomiin, Anneliin ja Aulikkiin  soittamalla tai sähköpostia lähettäen.Yhteystietomme löytyvät sivultamme.  Luotetaan, että saamme olla Jumalan suunnitelmissa väkevästi mukana. Pysytään yhdessä ja välitetään toisistamme.

Jumalan johdatusta sinulle alkaneeseen vuoteen !

T:Aulikki